Tips van de huiseigenaar

Genieten in de natuur, daarvoor is het Nationaal Park Oosterschelde bij uitstek de beste vakantiebestemming.

Uitgebreide wandel- en fietsroutes zijn uitgezet in onze omgeving. U komt langs dijken, natuurgebieden en door prachtige polders. Op diverse plaatsen kunt U ontelbare vogelsoorten observeren die zich voorbereiden op een nieuw broedseizoen. Zien hoe de natuur hier ontluikt, en zo ook genieten van de hier aanwezige rust en ruimte. Langs de dijken vindt U verschillende kleine rustige strandjes waar U kunt zwemmen en zonnebaden.

U verblijft in een van onze  comfortabele en smaakvol ingerichte vakantiewoningen waar niets te wensen overblijft. Uw vakantie is bij ons volledig geslaagd.
Ook in het voorseizoen is het goed toeven in Colijnsplaat, een gezellig dorp met de nodige voorzieningen zoals een supermarkt, bakker en uitgebreide horecagelegenheden.
U voelt zich bij ons direct thuis.
Ook kunt U heerlijk uitwaaien op het Noordzeestrand bij Neeltje-Jans of zomaar langs de Oosterscheldedijken lopen en genieten van de rust en ruimte.

In enkele van onze appartementen heeft U 2 fietsen tot Uw beschikking om een leuke tocht over ons eiland te maken (en eventueel verder).
Bij aankomst ontvangt U een uitgebreid welkomstpakket.
 
Draadloos Internet op Uw eigen Laptop.