Accomodaties

Hartelijk welkom op Noord-Beveland, het op één na kleinste eiland van Zeeland, centraal gelegen, karaktervol en gezellig omdat er zoveel bewaard is gebleven en ook ver weg van het massatoerisme.
Het is bij uitstek een gebied voor onthaasten, rust en genieten van wat de natuur ons biedt.
Ontdek hier langs de kust de rustige zandstranden die tot zonnebaden, zwemmen en hengelen uitnodigen.

De meer dan zeventig kilometer landelijk gelegen goed gemarkeerde wandelpaden zijn de moeite waard. Een kaart vindt U in onze vakantiewoning.
Geniet van de fietsroutes over ons eiland langs landschappelijke verhalenborden en de Noord-Bevelandse akkers.  
Beleef ook de watersportmogelijkheden in, op of aan het water dat ons eiland omringt. U heeft volop keus.

U woont in een van onze luxe en smaakvol ingerichte vakantieappartementen in het centrum van het dorp, in de historische Voorstraat met zijn oude lindebomen en monumentale woonhuizen .
In deze Voorstraat zijn ook de meeste winkels, café’s en restaurants.

Ook in Colijnsplaat komt U veel te weten over de geschiedenis van het dorp en de visserij. Door middel van een rondleiding “Verrassend Colijnsplaat” is het mogelijk een cultuurhistorische tocht mee te beleven.

Noord-Beveland heeft U veel te bieden! De eigenschappen van ons eiland zijn een weids polderlandschap met veel dijken en dijkjes, natuurgebieden en het water dat ons eiland helemaal omringt.
Ook zijn er diverse rondvaarten en fiets/voetveren in heel Zeeland. Noord-Beveland is 's zomers met diverse bootverbindingen verbonden met steden en dorpen op de andere eilanden.

Diverse evenementen in de zomer: Colijnsplaatse Dagen, muziekfestival Peerock in Colijnsplaat, EEF-festival, Kunstspoor, enz.